Rapporteer reactie

Geachte Heer Stiphout,,
Ik mail u met mijn vraag voor een film project en hoop dat u mij kunt helpen.

Ik ben fotograaf en filmmaker en werk samen met een journalist en diverse animatie-makers. Wij produceren korte animatiefilms waarin persoonlijke ervaringen gekoppeld worden aan geschiedenis. Een voorbeeld hiervan is een project over WO2 en is gemaakt voor leerlingen op de middelbare school. Via deze link kunt u de films zien: https://vimeo.com/channels/getekend .

We zijn nu bezig met het opstarten van een nieuw project waarin foto’s die veteranen zelf tijdens hun missie gemaakt hebben centraal staan. We vragen veteranen naar de meest betekenisvolle foto van hun missie en of ze het verhaal bij de foto willen vertellen.
In de animatiefilm worden de foto’s getoond. De stemmen van de veteranen ondersteunen het beeldmateriaal waardoor een mooi en begrijpelijk geheel ontstaat. Het idee achter de film is de ervaringen van verschillende missies met elkaar in verband te brengen en te kijken naar de overeenkomsten. We maken een tekenfilm omdat het een aansprekende vorm is voor onze doelgroep van 12 tot 16 jaar.

We zijn op dit moment opzoek naar veteranen die hun verhalen en foto’s met ons willen delen. Mijn vraag is of u mij daarbij kunt helpen. Door deze oproep te delen via u communicatie kanalen zoals website, nieuwsbrief of sociale media

Maar misschien hebt u een verhaal bij een foto of mogelijk kent u een collega veteraan met een interessante fotoverzameling en kunt u ons met elkaar in contact brengen.

Mocht u vragen hebben over dit project mail of bel mij gerust.
Alvast bedankt voor u tijd.

Met vriendelijke groetWil van Iersel+31655374829

http://www.beeldtijd.nl